Kategorija: Dijaspora

Podjela novčane pomoći

IMG_2396 IMG_2397 IMG_2398 IMG_2400 IMG_2401 IMG_2402 IMG_2403

Danas je urucena novcana pomoc HASIB HAJRIC 80KM,ODOBASIC MIHNET 60KM I UKEJNOVIC FUAD 60 KM kao i po 40KM za kupovinu mjesecne karte HEDZIC SABINA kcerka SUVADA,HUSKIC MELISA kcerka FEHRETA rahmetli,LISINOVIC HAJRO sin GALIBA i MRKONJIC ERNES sin AGANA,DONATORI SU OSTALI ISTI;KEDO,EGI,SEDZO,MAHIR,LILO,SADMIR HADZIJA,BENJO KREMIC.SEMIR.

 

Molimo da nam se sugerise ili predlaze kome bi trebali uputiti novcanu pomoc ili sredstva za mjesecnu kartu posto Vi koji zivite u Kotorsku to bolje znate.  Hvala

 

Cijeli tekst

Novčana pomoć školarcima

IMG_2335 IMG_2336 IMG_2393

 

Danas su urucena novcana sredstva po 40 KM KOTORIĆ(RAMIZ)ALMA,KOVAČEVIĆ (Hare) NEDIM i GLIBIĆ (Almir) ARMIN za kupovinu mjesecnih karata.Donatori su SAČE HAJRIĆ,MAHIR HAJRIĆ,LILO KARIĆ,VAHID BEGOVIĆ,EGI,SEDŽO,KEDO.Ova sredstva su odvojena iz sredstava za pomoc porodicama Kotorana.Neka im je sretan pocetak nove skolske godine.NADAMO SE DA CE SLIJEDEĆI MJESEC BITI VIŠE KOTORANA DONATORA ZA NAŠU OMLADINU.

Cijeli tekst

Bajramska čestitka

kotorsko_3Sutra nam Bajram stiže, najljepši naš dan! Bajram Šerif Mubarek Olsun svim muslimanima a naročito kotoranima, ma  gdje god bili.

Savjet MZ  Kotorsko.

Cijeli tekst