Mjesečna arhiva: Mart 2016

Proljetno čišćenje

IMG_20160327_085038IMG_20160327_085051

U nedelju  27.03.2016. god. , na izvorištu vode izvršeno je proljetno čišćenje kruga od rastinja i većeg drveća. Ponovno je krug CS dobio stari sjaj, jer je iskrčena živica u čitavom krugu, duž cjelokupne  ograde . Na pojedinim mjestima pojas rastinja je dostizao širinu i do 10 m. Sada su stvoreni uslovi da se manjim zahvatima i redovnim održavanjem krug CS lako može održavati i odavati utisak pravog parka prirode.

Cijeli tekst

Objava žiro računa za CK KOTORSKO

Naziv banke :NLB Razvojna banka , žiro račun :KM:562 005 000 002 100 8

Žiro račun :EURO: 10615003

Adresa: vidovdanska br 160 .74000 DOBOJ

Svi koji budu željeli nakaza ti novac za CK KOTORSKO mogu na ove račune  sa naznakom za CK  Kotorsko, UNAPRJED  HVALA SVIMA .

 

Cijeli tekst

Podijela paketa

Dana 22,03,2016 godine dobili smo od CK Doboj  8 paketa sjemena   sto je tog  dana i podjeljeno  zahvaljujemo se CK Doboj , koji su nam vec za kratko vrijeme   dva puta pomogli .

Cijeli tekst

Sastanak u Doboju

doboj1 doboj2

Dana 25.o3.2016 godine  održana je skupština Crvenog Krsta Doboj na kojoj su prisustvovali mjesne organizacije  CK Kotorsko. Dogovoreno je  da 7.04 .2016 godine, održi sastanak mjesne organizacije Kotorsko  na kojoj će biti i sve ostale organizacije CK.

Cijeli tekst

Izvještaj sa 4. zbora građana

DANA 20.02.2016. GOD. SA POČETKOM U 19,00 H, U SALI DOMA KULTURE ODRŽAN JE ZBOR GRAĐANA SA SLEDEĆIM DNEVNIM REDOM.

  1. IZVJEŠTAJ O RADU ZA 2015. GOD.
  2. PLAN RADA I PROJEKTI ZA 2016. GOD.
  3. TEKUĆA PITANJA

ZBORU JE PRISUSTVOVALO 130 GRAĐANA.

AD1. PREDSJEDNIK SAVJETA PODNIO JE DETALJAN IZVJEŠTAJ O RADU I ZAVRŠNI FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ. GRAĐANI SU DETALJNO UPOZNATI SA SVIM  AKTIVNOSTIMA  U 2015. GOD. AKCENAT JE DAT NA ZATEČENO STANJE U SAMOJ MZ POSLIJE PREUZIMANJA SAVJETA. MZ KOTORSKO U TRENUTKU PREUZIMANJA ,POSJEDOVALA  JE ZASTARJELE INFORMATIČKU OPREMU, NIJE IMALA ZVANIČAN MEJL NITI INTERNET STARNICU. NIJE IMALA NI JEDAN PROGRAM ZA CENTRALNO VOĐENJE FINANSIJA I VODOVODA. SVE JE VOĐENO RUČNO NA NEZVANIČNIM OBRASCIMA IZ KOJIH JE TEŠKO BILO UTVRDITI ČINJENIČNO STANJE...

Cijeli tekst

Rekonstrukcija vodovodne mreže

DSC02223

DSC02222

Dio Urije koji je  imao problem sa nedostatkom pritiska, a samim tim i nedovoljnog snabdijevanja vodom , bit će riješen ovih dana. U zajedničkoj akciji savjeta MZ Kotorsko i mještana Urije, dogovorena je rekonstrukcija postojeće vodovodne mreže.  MZ Kotorsko će obezbijediti neophodan materijal i stručnu radnu snagu a mještani će svojim novčanim prilozim apo 40 KM platiti rad bagera. Kabal za vodu je nabavljen i idućih dana u zavisnosti od vremenskih prilika, otpočet će radovi.

Cijeli tekst

Sastanak C.K u Doboju

Dana 14.3.2016 g  rukopvodstvo Crveogi Krsat Kotorsko,  održao je sastanak  sa predsjednikom Crvenog Krsta u Doboju . Dogovoren je plan rada za naredni mjesec o čemu ćete detaljnije biti obaviješten.

Cijeli tekst

Podjela pempasa

Danas smo podijelili pempas  Kotoranima kojima je potrebno.

Uskoro će biti još pomoći  za naše Kotorane .

Cijeli tekst

Prezentacija CRS

 CRS2
CRS1Tokom prošle sedmice u Doboju je međunarodna humanitarna asocijacija CRS održala prezentaciju planiranih i urađenih projekata u Doboju, Doboj -jugu, Maglaju i B.Šamcu. Sumirani su projekti urađeni na svim opštinama i urađena je zvanična prezentacija, video i pisani materijal. Pozvani su i prisustvovali  prestavnici savjeta MZ Kotorsko. U zvaničnom izlaganju gosp. Marka, direktora CRS za BiH, Kotorsko je dobilo svoje mjesto. Projekat rekonstrukcije naše crpne stanice je naglašen kao jedan od primjera izuzetne saradnje lokalne zajednice i CRS. U srdačnom razgovoru sa predstavnicima CRS ( prisutna bila kompletna rukovodeća garnitura)  iskazana je podrška i plan za nastavak projekata u 2016. god. u čitavoj BiH.

 Zahvaljujući tome što sada imamo pravno lice UG Kotor, koje m...

Cijeli tekst

Obavijest za nove posjetioce stranice

Svi koji žele postaviti svoje komentare,  mogu poslati svoju mejl adresu na  fehrat.isic@kotorsko.ba i samim tim imat će prisustvo i mogućnost  komentarisanja  sadržaja naše stranice.

Cijeli tekst